Promotor |
||
Imię i Nazwisko |
Marek Aljewicz |
|
Stopień, tytuł naukowy |
dr hab. inż., prof. UWM |
|
Numer ORCID |
||
Zakład/Katedra/Instytut |
Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością |
|
Wydział |
Nauki o Żywności |
|
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie |
||
Tel. |
89-523-36-91 |
|
|
||
Osobista strona www/ Konto w serwisie ResearchGate |
||
Dyscyplina naukowa |
Technologia żywności i żywienia |
|
Wskaźniki dorobku naukowego |
||
1. Liczba publikacji naukowych WoS/ Scopus |
25/26 |
|
2. Liczba cytowań (WoS/Scopus) bez autocytowań |
129/185 |
|
3. Indeks Hirscha (WoS/Scopus) |
8/9 |
|
4. Liczba cytowań (Google Scholar) |
524 |
|
5. Indeks Hirscha (Google Scholar) |
12 |
|
6. Liczba wypromowanych doktorów |
1 (pomocniczy) |
|
7. Liczba doktorantów pod opieką |
1 |
|
8. Podejmę się opieki nad doktorantem |
|
|
a. |
polskim |
tak |
b. |
zagranicznym |
nie |
Zainteresowania naukowe lub tematy badawcze oferowane kandydatom |
||
|
||
|
||
|
||
Fundusze lub specjalny sprzęt potrzebny do realizacji projektu doktorskiego |
||
1. Czy są środki na pokrycie kosztów badań? TAK |
||
2. Czy w Laboratorium/Katedrze dostępna jest infrastruktura i odpowiednie zasoby do obsługi zaplanowanych zadań badawczych? TAK |