Promotor | ||
Imię i Nazwisko | Justyna Żulewska | |
Stopień, tytuł naukowy | dr hab. inż. | |
Numer ORCID | https://orcid.org/0000-0001-5722-5524 | |
Zakład/Katedra/Instytut | Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością | |
Wydział | Wydział Nauki o Żywności | |
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie | ||
Tel. | 89 523 42 20; 606 493 583 | |
justyna.zulewska@uwm.edu.pl | ||
Osobista strona www/ Konto w serwisie ResearchGate | ||
Dyscyplina naukowa | Technologia Żywności i Żywienia | |
Wskaźniki dorobku naukowego | ||
1. Liczba publikacji naukowych WoS/ Scopus | 24 | |
2. Liczba cytowań (WoS/Scopus) bez autocytowań | 344 | |
3. Indeks Hirscha (WoS/Scopus) | 8 | |
4. Liczba cytowań (Google Scholar) | 558 | |
5. Indeks Hirscha (Google Scholar) | 9 | |
6. Liczba wypromowanych doktorów | 0 | |
7. Liczba doktorantów pod opieką | 2 | |
8. Podejmę się opieki nad doktorantem | ||
a. | polskim | |
b. | zagranicznym | 1 |
Zainteresowania naukowe lub tematy badawcze oferowane kandydatom | ||
1. Wpływ innowacyjnych enzymów koagulujących na przemiany w trakcie dojrzewania serów i ich cechy jakościowe | ||
2. | ||
3. | ||
4. | ||
Fundusze lub specjalny sprzęt potrzebny do realizacji projektu doktorskiego | ||
1. Czy są środki na pokrycie kosztów badań? Złożono projekt do NCN w ramach konkursu OPUS | ||
2. Czy w Laboratorium/Katedrze dostępna jest infrastruktura i odpowiednie zasoby do obsługi zaplanowanych zadań badawczych? TAK | ||