Promotor | ||
Imię i Nazwisko | Katarzyna Przybyłowicz | |
Stopień, tytuł naukowy | dr hab. inż., prof. UWM | |
Numer ORCID | ||
Zakład/Katedra/Instytut | Katedra Żywienia Człowieka | |
Wydział | Wydział Nauki o Żywności | |
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie | ||
Tel. | 89 523 32 70 | |
Osobista strona www/ Konto w serwisie ResearchGate | https://www.researchgate.net/profile/Katarzyna-Przybylowicz-2 | |
Dyscyplina naukowa | Technologia żywności i żywienia | |
Wskaźniki dorobku naukowego | ||
1. Liczba publikacji naukowych WoS/ Scopus | 30 | |
2. Liczba cytowań (WoS/Scopus) bez autocytowań | 281 | |
3. Indeks Hirscha (WoS/Scopus) | 6 | |
4. Liczba cytowań (Google Scholar) | 1090 | |
5. Indeks Hirscha (Google Scholar) | 8 | |
6. Liczba wypromowanych doktorów | 5 | |
7. Liczba doktorantów pod opieką | 1 | |
8. Podejmę się opieki nad doktorantem | ||
a. | polskim | TAK |
b. | zagranicznym | TAK |
Zainteresowania naukowe lub tematy badawcze oferowane kandydatom | ||
1. Żywienie człowieka | ||
2. Epidemiologia żywieniowa | ||
3. Profilaktyka żywieniowa chorób przewlekłych | ||
Fundusze lub specjalny sprzęt potrzebny do realizacji projektu doktorskiego | ||
1. Czy są środki na pokrycie kosztów badań? TAK | ||
2. Czy w Laboratorium/Katedrze dostępna jest infrastruktura i odpowiednie zasoby do obsługi zaplanowanych zadań badawczych? TAK |