Promotor | ||
Imię i Nazwisko | Katarzyna Przybyłowicz | |
Stopień, tytuł naukowy | dr hab. inż. | |
Numer ORCID | https://orcid.org/0000-0003-1061-8448 | |
Zakład/Katedra/Instytut | Katedra Żywienia Człowieka | |
Wydział | Wydział Nauki o Żywności | |
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie | ||
Tel. | 89 523 32 70 | |
katarzyna.przybylowicz@uwm.edu.pl | ||
Osobista strona www/ Konto w serwisie ResearchGate | https://www.researchgate.net/profile/Katarzyna-Przybylowicz-2 | |
Dyscyplina naukowa | Technologia żywności i żywienia | |
Wskaźniki dorobku naukowego | ||
1. Liczba publikacji naukowych WoS/ Scopus | 28 | |
2. Liczba cytowań (WoS/Scopus) bez autocytowań | 149 | |
3. Indeks Hirscha (WoS/Scopus) | 6 | |
4. Liczba cytowań (Google Scholar) | 219 | |
5. Indeks Hirscha (Google Scholar) | 8 | |
6. Liczba wypromowanych doktorów | 4 | |
7. Liczba doktorantów pod opieką | 2 | |
8. Podejmę się opieki nad doktorantem | ||
a. | polskim | TAK |
b. | zagranicznym | TAK |
Zainteresowania naukowe lub tematy badawcze oferowane kandydatom | ||
1. Żywienie człowieka | ||
2. Epidemiologia żywieniowa | ||
3. Profilaktyka chorób przewlekłych | ||
4. Medycyna prewencyjna | ||
Fundusze lub specjalny sprzęt potrzebny do realizacji projektu doktorskiego | ||
1. Czy są środki na pokrycie kosztów badań? TAK | ||
2. Czy w Laboratorium/Katedrze dostępna jest infrastruktura i odpowiednie zasoby do obsługi zaplanowanych zadań badawczych? TAK | ||