I am a master graduate in Process Engineering with specialisation in food engineering. During my thesis in a semiconductor company I optimised the die bonding results with the application of UV light. My research paper was carried out on the application of UV light explaining the advantages over UHT method for disinfecting various dairy products and their packaging materials. I have achieved quality analysis experience in the food industry. Working in the area of research and development encourages me a lot and I never like to give up. I like to cook, travel, try new things, and interact with people.

Arpit Chawla

Nauki biologiczne

Doktoranci 2021

Nauki biologiczne

Technologia żywności i żywienia

Zootechnika i rybactwo

 Nauki teologiczne

Rolnictwo i ogrodnictwo

Rolnictwo i ogrodnictwo

 Nauki medyczne

 Inżynieria lądowa i transport

Nauki biologiczne

inżynieria środowiska, górnictwo i energetyka

 Nauki Prawne

Weterynaria

Technologia żywności i żywienia

nauki medyczne

 Zootechnika i rybactwo

 Inżynieria Mechaniczna

Ekonomia i finanse

 Nauki biologiczne

Inżynieria środowiska, górnictwo i energetyka

Zootechnika i rybactwo

Inżynieria Mechaniczna

Nauki biologiczne

Językoznastwo