Promotor | ||
Imię i Nazwisko | Renata Pietrzak-Fiećko | |
Stopień, tytuł naukowy | Dr hab. inż., prof. UWM | |
Numer ORCID | https://orcid.org/0000-0002-0754-0806 | |
Zakład/Katedra/Instytut | Katedra Towaroznawstwa i Badan Żywności | |
Wydział | Wydział Nauki o Żywności | |
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie | ||
Tel. | 89 5233570 | |
renap@uwm.edu.pl | ||
Osobista strona www/ Konto w serwisie ResearchGate | https://www.researchgate.net/profile/Renata-Pietrzak-Fiecko | |
Dyscyplina naukowa | technologia żywności i żywienia | |
Wskaźniki dorobku naukowego | ||
1. Liczba publikacji naukowych WoS/ Scopus | 48 | |
2. Liczba cytowań (WoS/Scopus) bez autocytowań | 166 | |
3. Indeks Hirscha (WoS/Scopus) | 9 | |
4. Liczba cytowań (Google Scholar) | 359 | |
5. Indeks Hirscha (Google Scholar) | 11 | |
6. Liczba wypromowanych doktorów | 0 | |
7. Liczba doktorantów pod opieką | 1 | |
8. Podejmę się opieki nad doktorantem | 1 | |
a. | polskim | 1 |
b. | zagranicznym | |
Zainteresowania naukowe lub tematy badawcze oferowane kandydatom | ||
1. Grzyby jadalne jako źródło składników bioaktywnych w diecie człowieka | ||
Fundusze lub specjalny sprzęt potrzebny do realizacji projektu doktorskiego | ||
1. Czy są środki na pokrycie kosztów badań? | ||
2. Czy w Laboratorium/Katedrze dostępna jest infrastruktura i odpowiednie zasoby do obsługi zaplanowanych zadań badawczych? | ||
W laboratorium Katedry Towaroznawstwa i Badań Żywności dostępna jest potrzebna aparatura oraz środki na pokrycie kosztów zaplanowanych zadań badawczych w ramach realizacji pracy doktorskiej. |