Promotor | ||
Imię i Nazwisko | Małgorzata Tańska | |
Stopień, tytuł naukowy | Dr hab. inż. | |
Numer ORCID | https://orcid.org/0000-0002-7236-0369 | |
Zakład/Katedra/Instytut | Katedra Przetwórstwa i Chemii Surowców Roślinnych | |
Wydział | Wydział Nauki o Żywności | |
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie | ||
Tel. | +48 89 523 41 13 | |
m.tanska@uwm.edu.pl | ||
Osobista strona www/ Konto w serwisie ResearchGate | https://www.researchgate.net/profile/Malgorzata-Tanska/4 | |
Dyscyplina naukowa | Technologia żywności i żywienia | |
Wskaźniki dorobku naukowego | ||
1. Liczba publikacji naukowych WoS/ Scopus | 50 | |
2. Liczba cytowań (WoS/Scopus) bez autocytowań | 492 | |
3. Indeks Hirscha (WoS/Scopus) | 16 | |
4. Liczba cytowań (Google Scholar) | 1188 | |
5. Indeks Hirscha (Google Scholar) | 19 | |
6. Liczba wypromowanych doktorów | 1 (promotor pomocniczy) | |
7. Liczba doktorantów pod opieką | 4 | |
8. Podejmę się opieki nad doktorantem | 1 | |
a. | polskim | Tak |
b. | zagranicznym | Nie |
Zainteresowania naukowe lub tematy badawcze oferowane kandydatom | ||
Opracowanie technologii (formy dodatku i etapu suplementacji) najefektywniejszego wprowadzania lipofilnych składników bioaktywnych do wyrobów cukierniczych (ciastka, czekolady, wafelki) | ||
Fundusze lub specjalny sprzęt potrzebny do realizacji projektu doktorskiego | ||
1. Czy są środki na pokrycie kosztów badań? | ||
2. Czy w Laboratorium/Katedrze dostępna jest infrastruktura i odpowiednie zasoby do obsługi zaplanowanych zadań badawczych? | ||
Tak |