Wykłady otwarte

Anaerobic digestion for biowaste management

19 maja br. odbędą się wykłady otwarte pt. „Anaerobic digestion for biowaste management – Fermentacja beztlenowa w gospodarce bioodpadami”. Wykłady w języku angielskim poprowadzi Pan Profesor Shubiao Wu z Uniwersytetu w Aarhus w Danii.

Czytaj więcej »
II Dni Świadomości Żywieniowej

II Dni Świadomości Żywieniowej Po sukcesie I edycji konferencji Dni Świadomości Żywieniowej, Koło Naukowe Żywienia i Profilaktyki Żywieniowej Wydziału Nauki o Żywności zaprasza w dniach 18-25 kwietnia 2021 r. na platformie MS TEAMS na 2 edycję. Wydarzenie to będzie obejmowało serię wykładów prowadzonych przez pracowników i doktorantów Wydziału Nauki o…

Czytaj więcej »
I Dni Świadomości Żywieniowej

I Dni Świadomości Żywieniowej Drodzy Doktoranci, Pani Aleksandra Purkiewicz wraz Kołem Naukowym Żywienia i Profilaktyki Żywieniowej, zaprasza do uczestnictwa w wydarzeniu “I Dni Świadomości Żywieniowej”. Wydarzenie odbędzie się na platformie MS TEAMS w dniach 12-18 grudnia 2020 r. i będzie obejmowało serię wykładów, które przeprowadzą nauczyciele akademiccy oraz doktoranci Wydziału…

Czytaj więcej »

Warte uwagi

Magazyn Nature

Gorąco zachęcamy do subskrypcji newslettera Nature Briefing magazynu Nature. 

Nature.com