Absolwent Wydziału Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko Mazurskiego. Funkcjonalny trener medyczny, trener indywidualny, masażysta, autor publikacji i artykułów popularnonaukowych. Założyciel Akademii Zdrowia Olsztyn oraz PlusNutrition. Celem badań: Ocena wpływu spożycia odżywek białkowych na stan metaboliczny i skład ciała osób uprawiających prozdrowotną aktywność fizyczną.

W wolnym czasie: Kiedy Twoja pasja jest jednocześnie pracą, to pojęcie czasu wolnego zwyczajnie nie istnieje. Wszystkie projekty, które realizuję angażują mnie w pełni. Lubię otaczać się inspirującymi ludźmi, wypić dobrą kawę i działać dalej.


Bartosz Kroplewski

Technologia Żywności i żywienia

Doktoranci 2022

Technologia żywności i żywienia

inżynieria mechaniczna

Rolnictwo i ogrodnictwo

Nauki Biologiczne

Weterynaria

Nauki medyczne

Językoznawstwo

 Nauki medyczne

Inżynieria Mechaniczna

inżynieria środowiska, górnictwo i energetyka

Nauki Biologiczne

Weterynaria

językoznawstwo

Technologia żywności i żywienia

Pedagogika

Technologia Żywności i Żywienia

nauki biologiczne

językoznawstwo

inżynieria lądowa, geodezja i transport

Nauki prawne

Nauki Biologiczne

Technologia żywności i żywienia

Nauki Medyczne

Nauki Biologiczne