Promotor |
||
Imię i Nazwisko |
Piotr Zapotoczny |
|
Stopień, tytuł naukowy |
Dr hab. inż. |
|
Numer ORCID |
||
Zakład/Katedra/Instytut |
Katedra Inżynierii Systemów |
|
Wydział |
Nauk Technicznych |
|
Uniwersytet |
||
Tel. |
89 523 36-16 |
|
|
||
Osobista strona www/ Konto w serwisie ResearchGate |
||
Dyscyplina naukowa |
Inżynieria Mechaniczna, Technologia żywności i żywienia |
|
Wskaźniki dorobku naukowego |
||
1. Liczba publikacji naukowych WoS/ Scopus |
39 |
|
2. Liczba cytowań (WoS/Scopus) bez autocytowań |
711 |
|
3. Indeks Hirscha (WoS/Scopus) |
17 |
|
4. Liczba cytowań (Google Scholar) |
1033 |
|
5. Indeks Hirscha (Google Scholar) |
19 |
|
6. Liczba wypromowanych doktorów |
0 |
|
7. Liczba doktorantów pod opieką |
0 |
|
8. Podejmę się opieki nad doktorantem |
||
a. |
polskim |
TAK |
b. |
zagranicznym |
NIE |
Zainteresowania naukowe lub tematy badawcze oferowane kandydatom |
||
1. Badanie właściwości fizycznych materiałów biologicznych |
||
2. Zastosowanie analizy obrazu do oceny jakości produktów rolno-spożywczych |
||
3. Zastosowanie analizy obrazu do identyfikacji składu jakościowego mieszanin ziarnistych |
||
4. Opracowanie technologii suszenia owadów jadalnych |
||
5. Opracowanie linii technologicznej do rozdziału frakcji powstałych w procesie produkcji białka i tłuszczu owadziego |
||
Fundusze lub specjalny sprzęt potrzebny do realizacji projektu doktorskiego |
||
1. Czy są środki na pokrycie kosztów badań? TAK |
||
2. Czy w Laboratorium/Katedrze dostępna jest infrastruktura i odpowiednie zasoby do obsługi zaplanowanych zadań badawczych? TAK |