Do moich zainteresowań naukowych należą przede wszystkim zagadnienia związane z procesami wymiany ciepła i masy w przetwórstwie rolno-spożywczym. Prowadzone przeze mnie badania związane są głównie z wykorzystaniem m.in. mikrofal, ultradźwięków oraz obniżonego ciśnienia jako technik wspomagających procesy odwadniania materiałów biologicznych. W swojej pracy doktorskiej chciałabym skupić się na określeniu wpływu wyżej wspomnianych technik na fizykochemiczne właściwości zakwasu buraczanego, kiszonych buraków i chipsów buraczanych oraz kinetykę odwadniania osmotycznego i suszenia buraka zwyczajnego.

Wolny czas lubię spędzać aktywnie spacerując lub uprawiając sport.

Izabela Staniszewska

TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA

Doktoranci 2020

ZOOTECHNIKA I RYBACTWO

Nauki Biologiczne

Nauki Medyczne

Nauki biologiczne

rolnictwo i ogrodnictwo

historia

weterynaria

nauki Biologiczne

zootechnika i rybactwo

inżynieria środowiska, górnictwo i energetyka

nauki Biologiczne

nauki Biologiczne

weterynaria

Technologia żywności i żywienia

zootechnika i rybactwo

technologia żywności i żywienia

weterynaria

językoznawstwo

nauki biologiczne

nauki biologiczne

nauki biologiczne

weterynaria

rolnictwo i ogrodnictwo

inżynieria lądowa i transport

inżynieria środowiska, górnictwo i energetyka

Technologia żywności i żywienia

zootechnika i rybactwo

Technologia żywności i żywienia

nauki medyczne

nauki biologiczne